O-LAY TRABZON’DA YAŞANDI
Bu haber 10 Ekim 2022 - 17:07 'de eklendi ve 226 views kez görüntülendi.
-
-
O-LAY TRABZON’DA YAŞANDIPınar henüz 23 yaşında. Bekar. Ama bir bebegı oldu. B’ebegıni gitti evın bahcesine g-omdu. G-ömmeden önce bebege öyle birşey yaptı ki! . Jandarma ihbar aldı ve g-ömüldüğü yerde…..
Trabzonda büyük s’kandal
Trabzon’un Tonya ilçesi Hoşarlı Mahallesi’nde, 23 Mart 2020’de, fındık bahçesindeki toprağa yeni doğmuş erkek bebek ce-sedi gömüldüğü suç duyurusuyla jandarma harekete geçti.Tüm teferruat araştırma hemen sonra ortaya çıktı.Ne yaptıkları araştırma sonrasında anlaşıldı…………
(haberin devamini görmek ve okumak için resmin üzerine tiklayarak diğer sayfaya geçiş yapiniz)
-
-
Trabzon’un Tonya ilçesi Hoşarlı Mahallesi’nde, 23 Mart 2020’de, fındık bahçesindeki toprağa yeni doğmuş adam bebek ce-sedi gömüldüğü suç duyurusuyla jandarma harekete geçti.
Bölgeye, sıhhat ve İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş Timleri sevk edildi. Ekiplerin bölgedeki aramalarında, fındık bahçesinde toprağa bezle gömülü, yeni doğmuş erkek bebek ce-sedi bulunmuş oldu.
Savcılık incelemesinin peşinden bebek, otopsi sonrası ilçede toprağa verildi. Bebeğin boğulmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Pınar Ç., babası M.Ç., yengesi Ş.Ç., amcası Y.Ç., kuzeni O.K., teyzesi F.K. Ve teyzesinin eşi A.K. Gözaltına alındı.
İncelemelerde bebeğin,……… (haberin devamini görmek ve okumak için resmin üzerine tiklayarak diğer sayfaya geçiş yapiniz)
-
-
İncelemelerde bebeğin, Pınar Ç.’nin e-vlilik dışı ilişkisi sonucu dünyaya geldiği belirlendi. Sorgusunda kuzeninin c-nsel saldırısına maruz kalmış olduğunu öne devam eden Pınar Ç., sevk edilmiş olduğu adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, ötekiler özgür bırakıldı.
KORKTUĞU İÇİN GÖMMÜŞ
Savcılık soruşşturması sonrası tutuklu Pınar Ç. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet, tutuksuz 6 şüpheli hakkında da 1’er yıl 6’şar ay hapis istemiyle Trabzon 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Karar duruşmasında müdafa icra eden Pınar Ç., c-nsel saldırıya uğrayınca ham-ile kalmış olduğunu öne sürerek, “Bebeği çarşafa sarıp, koltuk üzerine bıraktım. Daha sonrasında geri döndüğümde ö-ldüğünü gördüm. Korktuğum için de bebeği gö-mdüm” dedi.
‘RIZAYA DAYALI BİRLİKTELİK YAŞADIK’
Duruşmada aile fertleri, birbirlerini suçlarken, rızaya dayalı birliktelik yaşanmış olduğunu korumak için çaba sarfeden O.K. Ise bebeğin ö-lümü ve yok olmasıyla ilgisi olmadığını kaydetti.
Pınar Ç.’yi ‘kendisini savunamayacak olan altsoyu ö-ldürmek’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptıran mahkeme heyeti, ‘kabahati bildirmemek’ten tutuksuz yargılanan 6 ferdin ise beraatine karar verdi.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER